flower

Despre mine

Salut,
Eu sunt Alexandra. Imi place sa ascult muzica si sa dansez cand nu ma vede nimeni :) Imi place sa calatoresc si chiar daca nu excelez in domeniu, imi place foarte mult sa fotografiez totul din jurul meu.

Pentru ca imi place foarte mult sa gatesc si sa mananc, in special prajituri, am venit cu ideea site-ului Gustozy. Initial, site-ul a fost unul cu retete, dar intre timp m-am razgandit si mi-am dat seama ca poate fi ceva mai mult de atat, ceva mai util decat o carte virtuala cu retete. Voi continua totusi sa scriu pe site cele mai bune dintre retetele mele, care sper sa va incante papilele gustative :)

Si pentru ca imi plac lucrurile bine facute, m-am gandit sa impartasesc cu voi diverse servicii si produse pe care le-am utilizat de-a lungul timpului si de care sunt multumita, si de ce nu, sa va povestesc si despre oamenii cu care m-am intersectat si care, prin natura muncii lor si serviciilor oferite, m-au facut mai fericita, mai frumoasa, mai multumita si mai sigura pe mine. O sa vedeti despre ce e vorba in recomandarile pe care le voi scrie pe site.

Sper sa va placa ce cititi, sa gasiti utile informatiile oferite, sa completati cu pareri/impresii/idei personale si sa nu ezitati sa-mi puneti intrebari daca aveti nelamuriri.

0 comments :

Trimiteți un comentariu